Energieke en enthousiaste groepsleerkracht

Vanwege groei van ons leerlingaantal is er op de Van Detschool per direct plaats voor een energieke en enthousiaste groepsleerkracht.

Wie wij zijn
De Van Detschool is onderdeel van Stichting Orion en een PI-cluster 4 school, waar onderwijs en ondersteuning wordt gegeven aan leerlingen van 4 -12 jaar. Op onze school zitten veel kinderen met psychiatrische problematiek, bijvoorbeeld kinderen met autisme, ADHD, of kinderen met sociaal-emotionele problematiek. Op de Van Detschool zitten bijna 190 leerlingen, waarvan ongeveer 60% een stoornis in het autismespectrum heeft. Wij bieden onderwijs in een trauma-sensitieve leeromgeving en creëren voorwaarden om belemmeringen te overwinnen en leren optimaal mogelijk te maken. Dit doen we samen, in een sterk professioneel team en met partners uit de jeugdhulp. 

Wat ga je doen 
Als leerkracht bij ons op school, ga je een uitdaging niet uit de weg en heb je creativiteit om onderwijs op maat aan te bieden, gekoppeld aan onze leerlijnen. Je hebt meer dan een gezonde dosis geduld en kunt structuur en voorspelbaarheid bieden aan de leerlingen. Je werkt nauw samen met collega’s en zorgprofessionals voor individuele leerlingen.

Wat wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een leerkracht die weet wat het werken met kinderen met autisme en gedragsproblemen (adhd, angststoornis, hechtingsstoornis, autisme, pdd-nos, MCDD) betekent of dit op de werkvloer wil leren. Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega die van aanpakken en afwisseling houdt. Die zowel de groepsdynamiek als het onderwijs voorop heeft staan, maar die ook op vrijdag gezellig de week met collega’s wil afsluiten! Vanzelfsprekend ben je pabo-gediplomeerd of je wilt beginnen met de Pabo. Ervaring daarentegen is geen must, we leren je hier graag het vak. Zij-instromers zijn ook van harte welkom bij Orion!

Wat wij bieden
Veel! Naast goede begeleiding bieden we je een divers en innovatief team met hart voor de leerlingen, ouders én collega's! We zijn een gemotiveerd team dat niet alleen keihard werkt, maar dat ook samen successen viert. Kortom: Een school waar traumasensitief onderwijs, opbrengstgericht (samen)werken en veiligheid speerpunten zijn.

We bieden je een tijdelijke baan voor het schooljaar 2023-2024, met uitzicht op vast. Je wordt ingeschaald volgens CAO-PO afhankelijk van je achtergrond en ervaring. 

Wil je meer informatie en/of gelijk solliciteren?
Meer informatie over onze school en onderwijs kun je vinden op onze website www.vandetschool.nl. Voor vragen en extra informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jessica van der Vecht (06-
36313821). Je motivatiebrief en CV kun je per mail sturen naar j.vandervecht@orion.nl. 

Vacature details

  • Leerkracht
  • Vast
  • 32-40 of fulltime
  • Startdatum" Per direct

Contact informatie