Leerkracht met hart voor onze leerlingen

Wij hebben per direct een prachtige plek voor een leerkracht die goed kan samenwerken en onderwijs en zorg in elkaar kan vlechten.

Wie zoeken wij?

Leerkrachten die didactisch sterk onderwijs bieden, altijd oog hebben voor de speciale aanpak waar onze leerlingen vertrouwen aan ontlenen. Hierbij leg je steeds nauw verbinding met de andere disciplines in de school, met thuis en overige hulpverlening. 

Wij zoeken een collega voor 0.6 fte (meer is uiteraard mogelijk)  in een bovenbouwgroep (onderwijs-zorggroep). Ben je enthousiast voor het bijzondere,  rustig en gestructureerd en sterk voorspelbaar en consequent? Zie jij de uitdaging om je volledig in te zetten voor het onderwijs aan deze geweldige  doelgroep? Dan komen we graag in contact met jou!

Over de school

De Van Detschool is een school voor leerlingen in de basisschoolleeftijd. Op onze school zitten veel kinderen met psychiatrische problematiek, bijvoorbeeld kinderen met autisme, ADHD, of kinderen met sociaal-emotionele problematiek. Op onze school zitten bijna 170 leerlingen. Er werkt een gezellig en gepassioneerd multidisciplinair team met hart voor de zaak!

Ben je geïnteresseerd?

Een motivatiebrief en cv kun je per e-mail sturen naar vandetschool@orion.nl, maar je mag mij ook altijd bellen of langskomen! Heleen Stoelinga op 06-29040821.

Vacature details

  • Leerkracht
  • Vast
  • 16-24
  • Startdatum: Per direct

Contact